MK-inc bv
Opdrachten


Het werk van MK-inc bv is gericht op het beter laten functioneren van organisaties of organisatie onderdelen: 
  1. organisatiestrategie en –ontwikkeling, verbetering van dienstverlening,
  2. organisatie-inrichting (structuur, processen, mensen en middelen), 
  3. bieden van oplossingen rond (de-) centralisatie, (in- /out-)sourcing van support functies en het inrichten en optimaliseren van shared services; 
  4. informatiestrategie en -planning, inrichting van de ICT-functie (aanbod én vraagzijde, governance en management), beoordelen en verbeteren van de werking van de informatiehuishouding; al onze ICT-advisering gebeurt in het licht van de organisatiedoelen.
Wij vatten onze aanpak samen onder ‘hard op de inhoud, zacht op de aanpak’. Dit betekent hoge kwaliteit van de op te leveren producten in combinatie met maatwerk voor de opdrachtgever. Ook het (verder) ontwikkelen en overdragen van kennis aan de organisatie van de opdrachtgever is een belangrijk element van onze aanpak.  We zijn duidelijk over resultaat en aanpak, betrouwbaar in het oplossen en gericht op duurzame resultaten. We vervullen onze werkzaamheden projectmatig (programma en projectmanagement) of als (strategisch) advies. Verandermanagement vormt een integraal onderdeel van onze dienstverlening.

Klik hier voor een uitgebreid overzicht van uitgevoerde opdrachten.

 
Over onsOpdrachtenKlantenContactgegevens